otrdiena, 2010. gada 11. maijs

DRAUDZĪGAS SPĒLES!



Tad, kad mācības nogurdinājušas, ārā līst lietus, bet datos aicina pie sevis... IENĀC DRAUDZĪGAJĀS SPĒLĒS! Šīs spēles droši drīksti spēlēt arī bibliotēkā, jo tās ir draudzīgas, prātīgas, radošas, izglītojošas un noteikti tev noderīgas! SPĒLĒ UN DOMĀ- visas spēles, kas šeit atrodamas, palīdzēs tev attīstīt domāšanu, reakciju, prātu un iztēli!


Mana spēļu kaste vari mācīties ciparus, saskaitīšanu, atņemšanu, burtus, divskaņus, likt mozaīku, spēlēt karātavas, atmiņu spēles un pat klavieres! Jā, jā, klavieres!

No elektrības nebaidies-iemācies un draudzējies! Dari to ar aizraujošu spēļu un interesantu stāstiņu palīdzību, kuras atradīsi ciemojoties pie Zibo!

Ar dažādu spēļu un uzdevumu palīdzību apgūsti daudzus drošības jautājumus interesantā veidā, gan skatoties komiksus, krāsojot, rakstot un lasot bērnu stāstus par pašu piedzīvojumiem, kas saistīti ar drošību! Un vēl daudzas interesantas lietas un vietas! Ienāc pie Dzimbas!
Spēles meitenēm! Ģērb lelles, taisi pedikīru, draudzējies, cep cepumus, iejūties princeses lomā! To visu tu vari darīt šeit!


Sporta spēles! Iejūties volejbolista, beisbolista vai hokejista lomā! Pamēģini arī boulinga un biljarda spēli! Ienāc Sporta spēlēs!


Pamēģini uzcelt Gaismas pili! Datorspēles sižeta pamatā ir mūžīgais stāsts par ļauno un labo spēku cīņu. Tikai šoreiz cīņas arēna ir bibliotēka – iecerētā Gaismas pils, kurā spēles galvenais varonis – Skolnieks - ierodas, lai saņemtu literatūru. Taču bibliotēku ir apsēduši mošķi, kuri uzlauzuši Dainu skapi un izmētājuši lapiņas ar tautasdziesmu pierakstiem. Nozudušo lapiņu atrašana ir viens no galvenajiem spēlētāja uzdevumiem. Ejot cauri bibliotēkai, spēlētājam jāveic dažādi atjautības uzdevumi, parādot loģiskās domāšanas spējas un satiekot tādus latviešu literatūras varoņus kā Lāčplēsi, Sīkstuli, Gudro Ansi, Raini un Čaku. Spēlē darbojas arī Uzziņu dienesta 1188 operatore – Princese –, kurai var lūgt palīdzību, izpildot uzdevumus. Uzcel Gaismas Pili!

Asini prātu- atrisini krustvārdu mīklu! Visdažādākās krustvārdu mīklas atradīsi meklē portālā Uzmini nu!

Populāras spēles bērniem un jauniešim! Puzles, kurās tu pats vari izvēlēties gabaliņu skaitu un attēlus! Krāsainas, vienkāršas un prātīgas :) Pamēģini šeit!


Spēle par drošību internetā! ienāc Wild Web Woods un noskaidro vai zini kā jāuzvedas internetā, no kā jāuzmanās, ko drīkst un ko nedrīkst rakstīt, lejuplādēt, ievietot, izplatīt... Ja gribi internetā justies drošs- ienāc un uzzini!



















Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru