pirmdiena, 2010. gada 22. novembris

Kāpēc vajadzīgas sporta stundas jeb iedesmojoša saruna ar bobslejistu Intaru Dambi!


Lai arī tuvojas novembra nogale un pamazām piezogas sals... Atmiņā joprojām sirsnīgā, atklātā, vienkāršā, humorpilnā un iedvesmojošā saruna ar izcilo Latvijas Bobsleja izlases stūmēju Intaru Dambi. Ar mūsējo, savējo... tā gribas teikt, jo tas dod ticību, ka ik viens puisis vai meitene no Malēnijas, kuram ir stingrs raksturs, gribasspēks un mērķtiecība VAR... var sasniegt virsotnes, var iegūt kristāla kausus un var lepoties ar zelta medaļām!
KĀ?...hmm... patiesībā, tas izklausījās gluži vienkārši, pat viegli.... Ar noteikumu, ja TU to dari ar prieku! Ja tas, ko tu dari, tev sagādā prieku! Vai tas būtu sports, dejošana, zīmēšana, rakstīšana... Jebkas! ...tikai atceries-prieks!
Es novēlu, lai katrs no Jums atrastu SAVU PRIEKU- savu nodarbi, kurā rast prieku un ko darīt ar prieku! Un ticiet- tas dos prieku arī citiem!
Liels paldies Intaram par jauko sarunu, par ticību un varbūt arī kādu kripatiņu drosmes, kas palīdzēs jaunajiem puišiem un meitenēm meklējot, sportojot, dejojot, zīmējot, rakstot...

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru